Metakognitiv terapi: lydfiler fra "Fængslende tanker" af Linda Burlan Sørensen - Seminarer
Alle nyheder
Artikel

Metakognitiv terapi: lydfiler fra “Fængslende tanker” af Linda Burlan Sørensen

Vil du have indblik i metakognitiv terapi og dens begreber, så får du her forordet og kapitel 1 fra bogen "Fængslende tanker" om metakognitiv terapi.

Metakognitiv terapi lydfil
Er du interesseret i metakognitiv terapi, og vil du gerne vide mere om de begreber, der bruges i terapiformen?

Så får du her to lydfiler fra bogen “Fængslende tanker”, som er skrevet af ekspert i metakognitiv terapi, Linda Burlan Sørensen.

Du kan desuden lære meget mere om metakognitiv terapi fra Linda Burlan Sørensen, som er underviser på disse kursusforløb:

Flyt fokus fra angsten med den metakognitive tilgang

METAkognitiv terapi

Del 1 – Forord til Fængslende tanker

I første del får du forordet til bogen. Her kan du bl.a. høre om, hvordan den metakognitive tilgang forholder sig til tanker og håndteringen af dem: Vi er ikke vores tanker. Tanker er noget, vi har.

 

Del 2 – Første kapitel af Fængslende tanker

I metakognitiv terapi lydfilen nedenfor får du første kapitel af bogen. I dette kapitel kommer vi bl.a. omkring de mange forskellige begreber, der findes inden for den metakognitive tilgang, og du får også eksempler på, hvordan forskellige retninger håndterer psykiske problemer. På den måde kan du se forskellen mellem metakognitiv terapi og andre terapiformer.

I kapitlet kan du også høre om, hvordan du har indflydelse på dine egne tanker – hvilket fint illustreres med eksempler. Kapitlet kommer også omkring, hvordan terapiformen blev opfundet, og hvem terapiformen kan bruges på.

Vil du lære endnu mere om metakognitiv terapi?

Kom med, når der er opstart på vores kursusforløb i metakognitiv terapi. Klik dig ind på linksne herunder og læs meget mere.

Flyt fokus fra angsten med den metakognitive tilgang

METAkognitiv terapi

Relevante arrangementer

Flyt fokus fra angsten med den metakognitive tilgang
Kursus

Flyt fokus fra angsten med den metakognitive tilgang

Flyt fokus fra angsten! Linda Burlan Sørensen giver dig viden om den metakognitive tilgang i forhold til håndtering af angstproblematikker. Læs mere her!
Læs mere
METAkognitiv terapi
Kursusforløb

METAkognitiv terapi

Jylland & Sjælland

Deltag på dette intensive kursusforløb om metakognitiv terapi, hvor du i løbet af 3 dage bliver klædt på til at benytte den metakognitive tilgang i dit arbejde med dine borgere/klienter. Du opnår bl.a.:

En dybere forståelse for metakognitive processer Konkrete metakognitive psykoterapeutiske redskaber, som du nemt kan anvende i praksis Metoder og teknikker ift., hvordan du tackler mødet med mennesker, der har en psykisk lidelse/diagnose

Din underviser er psykolog og specialist i metakognitiv terapi Linda Burlan Sørensen.

Læs mere om vores metakognitiv terapi-kursusforløb herunder, og mød Linda Burlan Sørensen i introduktionsvideoen.

Star-orange Star-orange Star-orange Star-orange Star-orange Star-orange

6 ud af 6 stjerner

Læs mere
Når sproget er svært
Kursus

Når sproget er svært

Jylland & Sjælland

Developmental Language Disorder (DLD) – udviklingsmæssig sprogforstyrrelse – kan være vanskelig at opdage; ikke mindst hos flersprogede børn, som er ved at lære et nyt andetsprog. På dette kursus får du dog indsigt i, hvordan du spotter DLD hos flersprogede børn, ligesom du bliver klædt på til at understøtte sproget hos et flersproget barn med DLD.

Mere konkret opnår du:

Indsigt i, hvordan du spotter de flersprogede børn, der muligvis har DLD Dybdegående viden om, hvad flersprogethed er Viden om de forskellige typer flersprogethed, der findes Viden om, hvordan du ser på barnets samlede sprogfærdigheder på alle barnets sprog Indsigt i, hvordan du indsamler viden, der kan bidrage til at differentiere mellem et andetsprog i udvikling og en sprogforstyrrelse Redskaber til både at give og omsætte viden, der kan understøtte sproget hos et flersproget barn med DLD

Få mere at vide om kursusdagen lige herunder.

Læs mere
Det præmature barns senfølger
Kursus

Det præmature barns senfølger

Jylland & Sjælland

Vær med på denne kursusdag, hvor omdrejningspunktet er senfølger hos børn, der er født for tidligt, og hvordan du som fagperson bedst møder, forstår og støtter det præmature barn og dets familie.

I spidsen for dagen står sundhedsplejerske og sansemotorisk konsulent Marianne Bentsen, som sørger for, at du bl.a. bliver klædt på med:

Viden om, hvordan en for tidlig fødsel påvirker barnets udvikling En større forståelse af og viden om, hvordan du kan iagttage, møde og forstå de for tidligt fødte og deres forældre Viden om, hvad du skal se efter hos de for tidligt fødte børn – både når de er spæde, og når de bliver større – og viden om, hvordan du danner dig et tidligt billede af barnets sansemotoriske senfølger Viden om, hvordan du er med til at skabe de bedste rammer for det for tidligt fødte barn og skaber det vigtige samspil mellem sanser, hjerne og krop Viden om, hvordan du støtter og samarbejder med forældrene

Læs med herunder, hvor du får mere information om den interessante kursusdag.

Læs mere