Positiv psykologi og arbejdsmarkedet - Seminarer
Nyhedsmails
Artikel

Positiv psykologi og arbejdsmarkedet

Positiv psykologi bliver i større og større grad implementeret på arbejdsmarkedet – både hos ledere og hos medarbejdere. For elementer fra positiv psykologi kan sikre bl.a. øget trivsel, mere motivation, færre sygedage, øget loyalitet og bedre tal på bundlinjen. Det giver derfor god mening, at både ledere og medarbejdere har øget fokus på positiv psykologi, […]

positiv psykologi
Positiv psykologi bliver i større og større grad implementeret på arbejdsmarkedet – både hos ledere og hos medarbejdere. For elementer fra positiv psykologi kan sikre bl.a. øget trivsel, mere motivation, færre sygedage, øget loyalitet og bedre tal på bundlinjen. Det giver derfor god mening, at både ledere og medarbejdere har øget fokus på positiv psykologi, da få ændringer kan have vidtrækkende positive konsekvenser.

Den 19. september 2019 flyver vi grundlæggeren af positiv psykologi, Martin Seligman, til København, så han kan berige os med sin unikke viden. Vi får tilmed besøg af professor Hans Henrik Knoop, som ser på positiv psykologi i en dansk kontekst, samt erhvervsmanden Morten Albæk, som ser på, hvad der skal til for, at vi finder mening i hele tilværelsen.

Som optakt til dagen har vi talt med Martin Seligman, som er blevet til en lang række audiointerviews og artikler, hvorfra du kan finde alle på vores store positiv psykologi artikelområde her.

Nedenfor får du også et lille udpluk af artikler og audiointerviews, der omhandler arbejdsmarkedet. Vær opmærksom på, at audiointerviewene er på engelsk.

Dette er en dag, du og dine kollegaer ikke må gå glip af! Den kommer ikke igen, så grib chancen, mens den er her. Læs mere og tilmeld dig og dine kollegaer nedenfor.