Trend-mapping hjælper til at finde de vigtigste trends - Seminarer
Ledelse
Artikel

Trend-mapping hjælper til at finde de vigtigste trends

Hvad er trend-mapping? Det får du at vide i denne video med eksperterne Henrik Good Hovgaard og Anne Skare Nielsen. Se den her.

ledelsesmæssige strategier

Fremtidsforskerne Henrik Good Hovgaard og Anne Skare Nielsen underviser ofte i at mappe trends i Danmark. Men hvad vil det sige at “mappe” trends? At mappe trends er noget af det sjoveste i hele verden, hævder Anne Skare Nielsen. Derudover er det noget, de fleste moderne ledere kan få stor glæde af.

Første skridt i trend-mapping er at spotte trends og derudfra lave nogle såkaldte trend-kort. De kort inddeler man så i hårde trends, bløde trends og gamechangers.

“At udvælge de vigtigste trends er trend-mapping. Det er kort fortalt et redskab til at se, hvad vi ser som de vigtigste trends;”, fortæller Henrik Good Hovgaard.

Du kan se mere i videoen nedenfor, hvor de to fremtidsforskere fortæller om trend-mapping.

Vil du vide mere med trend-mapping?

På kurset “Fremtids-fokuseret ledelse“, som vi afholder den 9. september 2019 på Scandic Kolding, kan du lære meget mere om din rolle som moderne leder og trend-mapping fra de to fremtidsforskere Anne Skare Nielsen og Henrik Good Hovgaard.

På dagen får du bl.a. banebrydende ny viden om, hvordan den menneskelige hjerne fungerer, så du får redskaber til at skabe særegne øjeblikke i dine visioner og at spotte trends. Du får desuden relevante redskaber, så du kan arbejde under kravet om at anvende færre ressourcer i fremtiden – og i stedet bruge de rette ressourcer på de rette områder, så der er mindst mulig spild af tid og midler.

Målet er, at du går hjem med viden og redskaber, så du kan lede din organisation og dine medarbejdere ”fra mere til bedre”. Og det er virkelig noget, der er behov for i et samfund, hvor vi konstant skal yde mere for mindre budgetter samt skal løbe hurtigere på mindre tid. Med denne dag i rygsækken står du stærkt overfor fremtiden udfordringer og krav. Læs mere om denne unikke dag her.