Undgå følelser som angst, irritation og misundelse hos medarbejdere - Seminarer
Ledelse
Artikel

Undgå følelser som angst, irritation og misundelse hos medarbejdere

Anne Skare Nielsen og Henrik Good Hovgaard er klar med to nye videoer. I denne artikel skal vi høre mere om, hvordan prutter og følelser ligner hinanden.

Anne Skare Nielsen og Henrik Good Hovgaard

Følelser er som prutter

Fremtiden kan skabe følelser som angst, beslutningspanik, apati, irritation og misundelse hos medarbejderne. Hvordan skal man som leder forholde sig til de følelser, spurgte vi de to fremtidsforskere Anne Skare Nielsen og Henrik Good Hovgaard. Og svaret var ikke helt som forventet.

Anne Skare forklarer at følelser og prutter har en del til fælles – blandt andet at vi typisk bedst kan lide vores egne. Og at begge dele hurtigt damper af.

Når én i lokalet fiser, sidder vi ikke og inhalerer det. Vi skynder os at komme væk.

Men med følelser forholder det sig ofte modsat: Vi sidder og svælger i dem.

“Her må en leder gerne komme ind og slå dørene op og sige: Hold nu op!”

Vil du høre mere, så går vores to fremtidsforskere Anne Skare Nielsen og Henrik Good Hovgaard mere i dybden med emnet i videoen nedenfor.

Kursus med Anne Skare Nielsen og Henrik Good Hovgaard

På kurset “Fremtids-fokuseret ledelse“, som afholdes den 9. september 2019 på Scandic Kolding, kan du lære meget mere om din rolle som moderne leder og trend-mapping.

På dagen får du bl.a. banebrydende ny viden om, hvordan den menneskelige hjerne fungerer, så du får redskaber til at skabe særegne øjeblikke i dine visioner og at spotte trends. Du får desuden relevante redskaber, så du kan arbejde under kravet om at anvende færre ressourcer i fremtiden – og i stedet bruge de rette ressourcer på de rette områder, så der er mindst mulig spild af tid og midler.

Målet er, at du går hjem med viden og redskaber, så du kan lede din organisation og dine medarbejdere ”fra mere til bedre”. Læs mere om denne unikke dag her. 

Derfor skal du tage på kursus med os

Hvorfor skal man tage med på vores kursus? Det spørgsmål stiller Anne Skare Nielsen og Henrik Good Hovgaard fra Future Navigator hinanden.

Fordi fremtiden er vigtig, og hvis man kan sige noget begavet om fremtiden, bliver man opfattet som en visionær leder. Og fordi fremtiden kommer hurtigere og hurtigere, hvilket betyder at man på meget kort tid skal tage stilling til om en trend er vigtig eller ej. Og fordi du som leder fortjener det og fordi du kommer til at sove meget bedre om natten.

Sådan lyder nogle af de mange svar fra de to undervisere. Hør mere i videoen nedenfor.