Fatale Forandringer af Christian Ørsted - Et Must-Read for Ledere
Artikel

Fatale Forandringer af Christian Ørsted – Et Must-Read for Ledere

Opdag nøglen til succesfulde forandringsprocesser med "Fatale Forandringer" af Christian Ørsted. Dyk ned i denne tankevækkende bog, der afslører faldgruber og løsninger for ledere i både offentlige og private sektorer, og bliv inspireret til at skabe positiv forandring i din organisation.

Af Seminarer.dk
fatale forandringer christian ørsted

Fatale Forandringer

“Fatale Forandringer” af Christian Ørsted er en tankevækkende og indsigtsgivende bog, der udforsker de udfordringer og faldgruber, som ledere står over for i forandringsprocesser. Ørsted, en erfaren ledelseskonsulent og forfatter, trækker på sin ekspertise og giver dybdegående analyser af de problemer, der opstår, når virksomheder og organisationer forsøger at gennemføre forandringer.

Bogen begynder med at præsentere de mest almindelige fejl og misforståelser, der opstår under forandringsprocesser, og hvordan disse fejl ofte fører til det modsatte af den ønskede effekt. Ørsted diskuterer konsekvenserne af disse fejl og præsenterer en række eksempler fra både den private og offentlige sektor.

Herefter går bogen over i en mere dybdegående analyse af de psykologiske faktorer og menneskelige adfærd, der spiller en rolle i forandringsprocesser. Ørsted understreger vigtigheden af psykologisk tryghed og tillid og giver konkrete råd til, hvordan ledere kan fremme et miljø, hvor medarbejdere føler sig trygge og motiverede til at deltage i forandringer.

I forbindelse med vores store events i 2022 med Christian Ørsted og Amy Edmondson, har vi i samarbejde med Christian Ørsted lavet denne artikelserie om psykologisk tryghed.

Del 1: Psykologisk tryghed er lige ud ad landevejen… og så til højre, venstre, op og ned

Del 2: Psykologisk tryghed er helt afgørende i en kompleks verden

Del 3: ”Tiden er kommet til at kigge mere udad – i en omskiftelig verden kan vi ikke klare problemerne alene”

Anmeldelse af “Fatale Forandringer”

Boganmeldelse: “Fatale Forandringer” er en vigtig og relevant bog for ledere i både den private og offentlige sektor, der ønsker at forbedre deres evne til at gennemføre succesfulde forandringsprocesser. Bogen er velskrevet og letforståelig, hvilket gør den tilgængelig for læsere med forskellige baggrunde og erfaringer.

Ørsteds indsigt og ekspertise skinner igennem i hans skarpe analyser og evne til at præsentere komplekse emner på en letfordøjelig måde. “Fatale Forandringer” er både et praktisk værktøj og en inspirerende læseoplevelse for ledere, der ønsker at forstå, hvordan de kan undgå faldgruber og fremme en sund og effektiv forandringskultur i deres organisationer.

I sidste ende er “Fatale Forandringer” en bog, der ikke bør gå ubemærket hen for ledere, der ønsker at forbedre deres evner og opnå succesfulde forandringer i deres organisationer.

Lær mere om psykologisk tryghed af Christian Ørsted

Det er værd at bemærke, at forfatteren af “Fatale Forandringer,” Christian Ørsted, er en af underviserne på vores uddannelse “Bliv certificeret Practitioner med The Fearless Organization Scan.” Denne uddannelse fokuserer på at måle og fremme psykologisk tryghed og er en fremragende mulighed for ledere, der ønsker at uddybe deres forståelse og få værktøjer til at skabe et trygt og effektivt arbejdsmiljø.

Relevante arrangementer

Psykologisk tryghed: Bliv certificeret Practitioner med The Fearless Organization Scan
Uddannelse

Psykologisk tryghed: Bliv certificeret Practitioner med The Fearless Organization Scan

Jylland & Sjælland

Bliv certificeret i værktøjet The Fearless Organization Scan, så du kan være med til at styrke den psykologiske tryghed i din organisation og derigennem skabe bedre resultater, mere læring og større jobtilfredshed.

Dine undervisere på forløbet er Christian Ørsted, dansk ekspert i psykologisk tryghed, samt Sarah Møller Lundberg, som har bred erfaring med at styrke kommunikationskompetencer, der løfter den psykologiske tryghed.

Seminarer.dk er partner med “The Fearless Organization Scan” og er den eneste danske udbyder af forløbet.

Flere hold til efteråret 2024 på vej. Hold øje med siden eller skriv dig på venteliste.

Star-orange Star-orange Star-orange Star-orange Star-orange Star-orange

6 ud af 6 stjerner

Læs mere
Fearless organization scan
Scans

Fearless organization scan

Fyn, Jylland & Sjælland

Til dig, der er certificeret practitioner i psykologisk tryghed. På siden her kan du købe scans til at måle psykologisk tryghed. Ved køb skal du blot skrive dit eget navn i kurven ved “Indtast deltager.”. Når dit køb er godkendt fra Seminarer.dk, kan du finde dine scans via din Fearless Organization-profil.

Pris pr. deltager

OBS! Prisen omregnes til DKK i forhold til gældende valutakurs. Vælg én eller flere pakker i Informationsboksen og se aktuelle pris. 

PSI – anonym scan 

7,50 dollars pr. deltager for en PSI – anonym scan  

10 stk. scan – 75 dollars  20 stk. scan – 150 dollars  50 stk. scan – 375 dollars  100 stk. scan – 750 dollars 

PSI – ikke-anonym scan 

13,50 dollars pr. deltager for en PSI – ikke-anonym scan 

10 stk. scan =  135 dollars  20 stk. scan =  270 dollars   50 stk. scan = 675 dollars  100 stk. scan = 1.359 dollars 

Ønsker du en abonnementsaftale eller et andet antal, så kontakt venligst Seminarer.dk: 66159043 eller skriv til [email protected]. 

Læs mere
Udtrapning af psykofarmaka
Kursus

Udtrapning af psykofarmaka

Jylland & Sjælland
Læs mere
Salutogen & regenerativ ledelse
Kursus

Salutogen & regenerativ ledelse

Jylland & Sjælland

Denne kursusdag præsenterer for første gang i Danmark en ny og banebrydende sammenlægning af to værdi-, lærings- og helhedsorienterede ledelsesbegreber: Salutogen ledelse og regenerativ ledelse. De to koncepter beriger hinanden og kan sammen tilbyde en bæredygtig og langtidsholdbar vej for fremtidens ledere, medarbejdere og et vellykket arbejdsliv.

På dagen kommer du i selskab med forsker og sundhedsinnovator Peter Thybo samt ph.d. i naturpsykologi Simon Høegmark. Sammen giver de dig bl.a.:

Indsigt i evidensbaserede salutogene lære- og udviklingsprocesser og de vigtigste beskyttende faktorer bag udvikling af langtidsfriske ledere og medarbejdere – samt hvordan du konkret kan fremme disse faktorer i praksis Konkrete redskaber til at føre salutogen ledelse ud i praksis i en kompleks og foranderlig verden i et højt tempo Værktøjer til, hvordan du rammer et højt motivationsniveau hos medarbejdere ved at kunne finde det effektive ”sweet spot” mellem opgavens krav og medarbejderens ressourcer Indsigt i naturens udfoldelse, rytmer og organiske processer Inspiration til at skabe ledelse, der har en stærkere forbundethed med naturen, herunder ledelse ud fra naturens syv principper Indsigt i den evidensbaserede NBMC-metode (Nature, Body, Mind, Community)
Læs mere