Linda Burlan Sørensens uddannelse
Linda Burlan Sørensen er en højt kvalificeret fagperson med en imponerende uddannelsesmæssig baggrund. Hun er universitetsuddannet og autoriseret klinisk psykolog, Specialist i psykoterapi og Specialist i supervision. Derudover er Linda medlem af Dansk Psykolog Forening og Dansk Psykoterapeutforening.
Linda har også videreuddannet sig på specialistniveau inden for flere kognitive retninger, heriblandt 2. bølge og 3. bølge af kognitiv terapi. Hendes primære arbejdsmetode er metakognitiv terapi, og hun har fået sin uddannelse i den metakognitive tilgang hos selveste metodens ophavsmand, Adrian Wells.
Med sin omfattende uddannelse og erfaring er Linda en dygtig og kompetent fagperson, der har en stor viden om metakognitiv terapi og dets anvendelse i praksis.
Bøger af Linda Burlan Sørensen
Linda Burlan Sørensen er også en produktiv forfatter, der har skrevet en række bøger om metakognitiv terapi og dets anvendelse i praksis. Her er nogle af hendes udgivelser:
"Fængslende tanker - Kontrollér tankemyldret med metakognitiv terapi" (2018)
Du kan læse vores vores boganmeldelse af Fængslende tanker eller høre forord og kapitel 1 fra fængslende tanker.
"Stressbehandling med metakognitiv terapi - En håndbog for terapeuter" (2019)
"Gruppeforløb med metakognitiv terapi - En håndbog for terapeuter" (2021)
Lindas bøger er velskrevne og forskningsbaserede, og de tilbyder en dybdegående forståelse af metakognitiv terapi samt en række praktiske værktøjer og teknikker, som terapeuter kan anvende i deres arbejde med at hjælpe klienter.
Derfor skal du lære mere om metakognitiv terapi
Metakognitiv terapi er en evidensbaseret terapiform, der har vist sig at være effektiv til at behandle en række mentale sundhedsproblemer, herunder depression, angst og PTSD. Metakognitiv terapi fokuserer på at flytte fokus fra de negativt forstærkende tankemønstre, som ofte ligger til grund for mentale sundhedsproblemer. Dette gøres ved at hjælpe klienterne med strategier og redskaber til at flytte fokus fra deres negative tanker og antagelser. Negative tanker kan ikke undgås, men tiden man bruger på dem reduceres kraftigt.
Metakognitiv terapi er også en fleksibel terapiform, der kan tilpasses den enkelte klients behov og problemstillinger. Derfor er det vigtigt for fagprofessionelle at lære mere om metakognitiv terapi, så de kan tilbyde denne behandlingsform til deres klienter, når det er relevant.
Desuden er metakognitiv terapi en terapiform, der giver klienterne værktøjer, de kan bruge til at håndtere deres mentale sundhedsproblemer på egen hånd. Derfor kan metakognitiv terapi være særligt nyttig for klienter, der ønsker at lære at håndtere deres mentale sundhed på en mere selvstændig måde.
Vil du læse mere om metakognitiv terapi, kan du læse vores artikel: Hvad er Metakognitiv Terapi? Få forklaringen her