Dit selvhelbredende sind - Seminarer
Dit selvhelbredende sind
Personlig udvikling
Kursus

Dit selvhelbredende sind

Tag med på denne inspirerende kursusdag, hvor du lærer om ”De tre principper” – en forståelse, der tager udgangspunkt i, at vores sind er designet til at trives, og at kræfterne bag vores sind ikke går i stykker, uanset hvad vi har oplevet i livet. En dybere indsigt i kræfterne bag menneskets sind kan være en kæmpe øjenåbner, når vi skal hjælpe os selv og andre til at få det bedre.

På kursusdagen sørger psykolog Mette Louise Holland og trivselscoach Jacob Rebien for, at du får:

  • En indføring i de simple, grundlæggende kræfter bag ALLE menneskers sind
  • Et nyt blik for alle menneskers medfødte mentale sundhed
  • En ny og befriende måde at forholde sig til både egne og andres op- og nedture
  • En enkel vinkel på alt det, der kan virke komplekst
  • En simpel, og måske overraskende, afsløring af, hvor både trivsel og mistrivsel kommer fra

Læs mere lige herunder.

Hvordan virker sindet i virkeligheden?

En ny, befriende forståelse af sindets grundlæggende kræfter kaldet "de tre principper" er i det stille begyndt at revolutionere vores forståelse af psykologien verden over. Grundprincipperne - sindets naturlove - kaldes Bevidsthed, Tanke og Livskraft. Forståelsen af disse fundamentale kræfter bag alle menneskers sind tilbyder en genvej til mental balance og trivsel for alle. 

"De tre principper" – også kaldet 3p – tager udgangspunkt i, at vores sind er designet til at trives. Uanset, hvad vi har oplevet og har med os i bagagen, kan kræfterne bag vores sind ikke gå i stykker. Vi kan tænke og føle, at vi er gået i stykker – men bag disse tanker og følelser er vi stadig hele mennesker. 

Dermed er stress, angst, depression, bekymring, afhængighed m.m. ikke kroniske sygdomme, men mentale tilstande, der afspejler den måde, vi uskyldigt er kommet til at bruge vores sind på: Jeg er f.eks. ikke en usikker eller angst person – men en person, der ofte tænker usikre og angste tanker. 

En dybere indsigt i kræfterne bag menneskets sind kan være en kæmpe øjenåbner, når vi skal hjælpe os selv og andre til at få det bedre. Det er ikke en teknik, ikke en metode, og ikke en teori, men en enkel beskrivelse af, hvem vi egentlig er - og dermed også, hvordan vi virker. Forståelsen kan i sig selv hjælpe mennesker tilbage i balance og trivsel på et hidtil uhørt niveau og ofte i et tempo, der overstiger vores normale forståelse af, hvad der er muligt og realistisk. 

Dit selvhelbredende sind - Dagens indhold

På denne kursusdag giver psykolog Mette Louise Holland og trivselscoach Jacob Rebien en introduktion til forståelsen bag menneskets medfødte, mentale sundhed – de tre grundprincipper: Tanke, Bevidsthed og Livskraft. Disse neutrale byggesten, der øjeblik for øjeblik skaber vores oplevelse af livet.  

Kurset har ikke fokus på, at vi skal bruge energi på at indsamle ny viden og redskaber. Tværtimod vil Mette Louise Holland og Jacob Rebien gerne have os til at slappe helt af og give slip på alle ambitioner. For det, de peger på, er noget vi allerede har, og som de gerne vil hjælpe os til at få øje på. Vi er født med ”guld på lommen”, og vi er kun ét skridt fra at opdage det.  

Kurset giver 

  • en indføring i de simple, grundlæggende kræfter bag ALLE menneskers sind
  • et nyt blik for alle menneskers medfødte mentale sundhed
  • en ny og befriende måde at forholde sig til både egne og andres op- og nedture
  • en enkel vinkel på alt det, der kan virke komplekst
  • en simpel, og måske overraskende, afsløring af, hvor både trivsel og mistrivsel kommer fra 

Dagens undervisere

Mette Louise
Mette Louise Holland
autoriseret psykolog
Mette Louise Holland er indehaver af den 3p-baserede psykologpraksis INTAKT og forfatter til den anmelderroste bog ”Dit selvhelbredende Sind” (2017). Mette Louise har mere end 10.000 3p-baserede klientsamtaler bag sig og er den første psykolog i Danmark, der begyndte at arbejde ud fra denne befriende forståelse af alle menneskers medfødte mentale sundhed.
Jacob Rebien
Jacob Rebien
trivselscoach
Jacob Rebien er en af Danmarks mest erfarne undervisere i de tre principper. Han holder uddannelser, kurser og individuelle samtaler og har delt sin forståelse siden 2013. Sammen med Mette Louise Holland er Jacob Rebien leder af practitioneruddannelsen 3P Instituttet, hvor de siden 2017 har uddannet mennesker til at leve og arbejde ud fra 3p forståelsen.
TID & STED:
Det sker:
Den 18. januar 2023 på Scandic Kolding
Den 23. januar 2023 på Scandic Glostrup

Undervisning fra kl. 09.00-16.00.
PRIS
Pris for deltagelse er kr. 3.080, - ekskl. moms. Prisen er inkl. morgenmad, frokost og eftermiddagskage samt kaffe og te ad libitum.

Mulige rabatter:
Maillisterabat (10 %): Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få 10 % i rabat allerede ved første tilmelding. Vær opmærksom på, at rabatten er personlig. Så hvis du vil tilmelde flere deltagere, så skal alle være skrevet op til nyhedsbrevet for at få rabat.

Loyalitetsrabat (op til 10 %): Allerede efter 1 deltagelse kan din arbejdsplads få rabat.

Skal hele arbejdspladsen med?
Ved 10 eller flere deltagere fra samme sted, er I velkomne til at kontakte os på 6615 9043 for yderlige rabatmuligheder.