Skriv til os på [email protected] • Tlf: 66 15 90 43
Find din næste digitale lektion eller digitale uddannelse her. Vi opdaterer jævnligt listen med nye digitale produkter, så vend gerne tilbage og se, hvad vi udbyder.
Arbejder du med borgere med udviklingshæmning, og har du brug for mere viden om, hvordan sorg kommer til udtryk hos disse borgere, og hvordan du bedst hjælper dem?
Så gør plads i kalenderen til dette givende online-seminar, hvor du bliver undervist af hospitalspræst Line Rudbeck, som er specialist i tab og sorg hos udviklingshæmmede. I løbet af seminaret bidrager hun bl.a. med:
Viden om vigtigheden af at kende til borgerens livshistorie/livshistoriens mange tab Viden om, hvilke tab udviklingshæmmede sørger over Viden om, hvordan sorgen kommer til udtryk hos denne type borgere i forhold til andre Redskaber til, hvordan du tager hul på samtalen med borgeren, og hvordan du runder den af igen Redskaber til, hvad du gør med de borgere, der er uden sprog Redskaber til samtalen med de pårørende om sorg over deres barns handicap, og hvordan du kan hjælpe med at tage hul på den svære samtale om død og begravelseVær med, når vi afholder webinar med ph.d. og ekspert i kollektiv mestring, Jenni Donohoo.
Prisen er 999,- (ekskl. moms) pr. person. Få 10 % rabat ved samlet tilmelding af 5 eller flere. Læs mere under pris & praktisk. Bemærk, at webinaret foregår på engelsk.
Dette kursus er afholdt.
Er du interesseret i arbejdet med angstramte børn, unge og voksne?
Vi har samlet alle vores kurser, uddannelser og artikler om angst her på siden: Angst-kursus oversigt
Vær med på dette unikke 2-dagskursus, hvor du får praksisnær indføring i brugen af virtual reality (VR) i behandlingen af angst.
I spidsen for dagen står ph.d. Lars Clemmensen og psykolog Benjamin Thorup Arnfred, og sammen sørger de bl.a. for, at du opnår:
Teoretisk og praktisk kendskab til brugen af virtual reality (VR) i behandling af angst Introduktion til den teoretiske baggrund for eksponeringsterapier og anvendelse af VR i denne forbindelse Overblik over anvendelsesmuligheder: Hvad kan VR bruges / ikke bruges til? Fordele og ulemper / Hvornår giver det mening at bruge VR? Muligheder / Begrænsninger for VR i terapi Inspiration til, hvordan VR kan bruges i dit eget professionelle arbejde Hands-on erfaring med at bruge VR som værktøj i terapi, i form af øvelser og case-arbejdeOBS: Stærkt begrænset antal pladser.
4 ud af 6 stjerner
Med de digitale medier opstår nye spændende muligheder, men medierne har også en bagside, som du skal kende til og forstå i dit arbejde med psykisk sårbare børn og unge.
På denne kursusdag bliver du undervist af Katrine K. Pedersen, som er cand.mag. og ekspert i kommunikation og medieudvikling, samt psykolog Lotte Rubæk. Sammen klæder de dig bl.a. på med:
Indsigt i digitale fællesskaber og neo-tribes, herunder hvilke teknologiske og psykologiske mekanismer der er på spil Kendskab til, hvordan sårbare børn og unge ofte bliver forstærket i en destruktiv adfærd via online fællesskaber, og hvordan fællesskaberne kan være kilde til, at problematisk adfærd bliver normaliseret Viden om forskellige former for selvskade på nettet: ”auto-trolling”, ”self-baiting” samt digitalisering af fysisk selvskade Indblik i psykologien bag selvskade, der foregår online, herunder hvordan selvskade kan spredes socialt Kendskab til, hvordan vi afhjælper problematisk og selvskadende adfærd på nettetBemærk, at undervisningen bliver nøje tilrettelagt efter de gældende retningslinjer for Covid-19 på afholdelsestidspunktet. Læs mere her.
5 ud af 6 stjerner
Vi har udvalgt fem lektioner som du her har muligheden for at købe særskilt. Du finder også lektionerne i vores uddannelse ”Specialist i ADHD”.
Her på siden kan du købe lektionerne:
An overview Børn, fysioterapi, og ADHD Håndtering af adfærdsproblemer The 14. Best Principles for Raising a child with ADHD The other attention disorder SCTNår du køber adgang til den digitale lektion, modtager du automatisk en mail med et link, som giver dig adgang til videoen. Læs mere i vores FAQ.
Du kan se prisen og længden på lektionerne under de enkelte lektioner her på siden.
IRONMiND er et mentaltræningsprogram som bliver udfoldet i dette online-forløb. Med IRONMiND får du et evidensbaseret redskab til opbygning af resiliens til anvendelse i arbejdet med organisationer, grupper, kollegaer, klienter og enkeltpersoner. På online-forløbet bliver du præsenteret for den psykologiske, pædagogiske, kognitive og neuropsykologiske evidens bag redskabet og du får over 30 siders materiale, som du kan anvende direkte i dit arbejde med individer og organisationer.
Varighed: 6-7 timer på enten computer, tablet eller mobil – lige når det passer dig (NB: for den bedste funktionalitet anbefaler vi computer).
Pris: 3495,- ekskl. moms.
På dette helt unikke digitale uddannelsesforløb bliver du certificeret specialist i ADHD af en af verdens førende eksperter på området, Dr. Russell Barkley.
Du får mere end 25 timers undervisning fra Dr. Russell Barkley, og dertil kommer undervisning fra en række danske fagpersoner, bl.a. psykolog Bo Hejlskov Elvén og fysioterapeut Pernille Thomsen.
Uddannelsen består af 4 moduler med videooplæg og øvelser, og du vælger selv, om du vil have fokus på børn og unge eller på voksne.
Læs mere om den helt særlige uddannelse herunder.
Dette modul stiller skarpt på planlægning og organisering af det pædagogiske behandlingsarbejde, så samvær bliver et integreret element i anbringelsen. Modulet indeholder derudover en lektion, der sætter fokus på samvær, set ud fra det juridiske perspektiv.
PRIS: 1.100 kr. ekskl. moms.
VARIGHED: Ca. 107 minutter.
Vær opmærksom på, at modulet også er en del af vores digitale uddannelse Pædagogisk behandlingsarbejde med udsatte børn og unge. Den kan du læse mere om her.