Samvær - pædagogisk planlægning og juridiske perspektiver - Seminarer
samvær
Digital læring
E-læring

Samvær – pædagogisk planlægning og juridiske perspektiver

Varighed: Ca. 2 timer. Dette modul stiller skarpt på planlægning og organisering af det pædagogiske behandlingsarbejde, så samvær bliver et integreret element i anbringelsen. Modulet indeholder derudover en lektion, der sætter fokus på samvær, set ud fra det juridiske perspektiv.

PRIS: 1.100 kr. ekskl. moms. Du har adgang til det digitale modul i 2 år fra købsdato.

VARIGHED: Ca. 2 timer.

Vær opmærksom på, at modulet også er en del af vores digitale uddannelse Pædagogisk behandlingsarbejde med udsatte børn og unge. Den kan du læse mere om her.

Samvær: Pædagogisk planlægning og juridiske perspektiver

Læringsmål:

Modulet giver dig grundlæggende viden om og kompetencer til at organisere en pædagogisk behandling, hvor samvær bliver et integreret element i anbringelsen.

Læringsmål for modulet:

  • Grundlæggende viden om samværets formål og funktion som en del af anbringelsen.
  • Grundlæggende viden om anbringelse og samvær, set ud fra det juridiske perspektiv.
  • Grundlæggende viden om og kompetencer til planlægning af samvær med fokus på barnets støtte- og behandlingsbehov i praksis.

Forfattere:

Modulet er udarbejdet med Danmarks førende ekspert på området – cand.psych.aut. Henriette Lieblein Misser. Dele af dette modul er udarbejdede sammen med Bente Adolphsen - juridisk konsulent, foredragsholder og en af Danmarks absolut førende jurister inden for arbejdet med udsatte børn og unge.

Målgruppe:

Lærere og pædagoger på såvel almen som specialområdet, AKT- og inklusionspersonale, sundhedsplejersker, sygeplejersker, familieplejekonsulenter, socialrådgivere, sagsbehandlere, almindelige, specialiserede eller forstærkede plejefamilier og andre fagprofessionelle, der i deres hverdag direkte eller indirekte arbejder med udsatte børn og unge og deres familier.

Vigtigt:

Er du særlig interesseret i organiseringen af samvær, er dette modul det rigtige valg for dig. Har du en bredere interesse i det pædagogiske behandlingsarbejde med udsatte børn og unge, kan du med fordel læse nærmere om vores fulde forløb ”Pædagogisk behandlingsarbejde med udsatte børn og unge”, som indeholder 4 digitale moduler – herunder modulet om samvær – og giver samtidigt mulighed for at tilkøbe eksaminering i pædagogisk behandlingsarbejde hos cand.psych.aut. Henriette Lieblein Misser. Læs mere om det fulde forløb og eksamineringsmuligheden her.

Underviser

Henriette-Lieblein-Misser
Klik for at se
Henriette-Lieblein-Misser
Henriette Lieblein Misser
CAND.PSYCH.AUT.
Forløbet er udarbejdet med Danmarks førende ekspert på området – cand.psych.aut. Henriette Lieblein Misser. Hun har mere end 20 års erfaring inden for behandlingsområdet – primært med børn med særlige støtte- og behandlingsbehov, der ofte er anbragt eller i skole-dagbehandling. Henriette er i dag selvstændig med egen praksis og arbejder bl.a. på områderne samtaleterapi, supervision og undervisning.

PRIS

[Digitalt modul] Samvær: Pædagogisk planlægning og juridiske perspektiver: 1.100 kr. ekskl. moms

Efter køb sender vi automatisk et link til din mail, så du får adgang med det samme. Du har adgang til det digitale modul i 2 år fra købsdato.