Læringsmål:
Modulet giver dig grundlæggende viden om og kompetencer til at organisere en pædagogisk behandling, hvor samvær bliver et integreret element i anbringelsen.
Læringsmål for modulet:
- Grundlæggende viden om samværets formål og funktion som en del af anbringelsen.
- Grundlæggende viden om anbringelse og samvær, set ud fra det juridiske perspektiv.
- Grundlæggende viden om og kompetencer til planlægning af samvær med fokus på barnets støtte- og behandlingsbehov i praksis.
Forfattere:
Modulet er udarbejdet med Danmarks førende ekspert på området – cand.psych.aut. Henriette Lieblein Misser. Dele af dette modul er udarbejdede sammen med Bente Adolphsen - juridisk konsulent, foredragsholder og en af Danmarks absolut førende jurister inden for arbejdet med udsatte børn og unge.
Målgruppe: Lærere og pædagoger på såvel almen som specialområdet, AKT- og inklusionspersonale, sundhedsplejersker, sygeplejersker, familieplejekonsulenter, socialrådgivere, sagsbehandlere, almindelige, specialiserede eller forstærkede plejefamilier og andre fagprofessionelle, der i deres hverdag direkte eller indirekte arbejder med udsatte børn og unge og deres familier.
Vigtigt:
Er du særlig interesseret i organiseringen af samvær, er dette modul det rigtige valg for dig. Har du en bredere interesse i det pædagogiske behandlingsarbejde med udsatte børn og unge, kan du med fordel læse nærmere om vores fulde forløb ”Pædagogisk behandlingsarbejde med udsatte børn og unge”, som indeholder 4 digitale moduler – herunder modulet om samvær – og giver samtidigt mulighed for at tilkøbe eksaminering i pædagogisk behandlingsarbejde hos cand.psych.aut. Henriette Lieblein Misser. Læs mere om det fulde forløb og eksamineringsmuligheden her.