Fra anbragt til MØNSTERBRYDER - Seminarer
Fra anbragt til mønsterbryder
Børn & unge
Kursus

Fra anbragt til MØNSTERBRYDER

Hvordan kan du som fagperson bedst understøtte trivslen og udviklingen for anbragte børn og unge? Dét giver coach og forfatter Thomas de Oliveira sit meget kvalificerede bud på i løbet af denne temadag.

Thomas har selv været anbragt og har på dagen et særligt fokus på at gøre dig klogere på, hvordan du, vha. effektive redskaber, kan gøre en afgørende positiv forskel i børnenes/de unges liv.

Som deltager får du derfor bl.a.:

  • Bedre forståelse af anbragte børn og unges livsudfordringer
  • En introduktion til effektive coachingværktøjer, du kan anvende til at forstå, støtte og guide anbragte børn og unge
  • Mulighed for casearbejde, hvor du kan afprøve de nye værktøjer og indsigter, du har fået, på nogle af de konkrete situationer og udfordringer, du møder i dit arbejde

Hvordan hjælper du som fagperson bedst anbragte børn og unge?

Vær med på denne indsigtsgivende temadag med den inspirerende mønsterbryder, forfatter, foredragsholder og coach Thomas de Oliveira, der gør dig klogere på, hvordan du står stærkere fagligt og relationelt i mødet med anbragte børn og unge. 

Temadagen er en unik mulighed for at opleve en ærlig og levende fortælling om Thomas' egen turbulente barndom præget af omsorgssvigt, dødsfald, misbrug og anbringelser i både plejefamilier og på døgninstitutioner. 

Thomas har et helt særligt fokus på den afgørende forskel, som voksne fagpersoner kan gøre i udsatte børn og unges liv. Thomas blev i 2018 certificeret coach fra Copenhagen Coaching Academy, og han vil på temadagen dele ud af en række effektive værktøjer, som kan bruges i praksis for bl.a. at skabe indsigt i anbragte børn og unges eget livssyn og hjælpe dem med at bryde med uhensigtsmæssige vaner. 

På temadagen kommer du og de øvrige deltagere til at arbejde med cases og jeres egne oplevelser og erfaringer.  

Formålet er, at vi sammen bliver klogere og dygtigere på, hvad der virker, og hvad der ikke virker i det utroligt vigtige, men også meget komplekse og sårbare, arbejde med børn og unge, der har omsorgssvigt, misbrug og adskillige anbringelser med i bagagen.  

Udbytte:  

  • Bedre forståelse af anbragte børn og unges livsudfordringer: Gennem Thomas de Oliveiras personlige fortællling får du en dybdegående forståelse af de komplekse følelsesmæssige, mentale og sociale udfordringer, som anbragte børn og unge står over for på grund af omsorgssvigt, misbrug og gentagne anbringelser. 
  • Implementering af effektive coachingværktøjer: Du bliver introduceret til effektive coachingværktøjer, herunder Thomas de Oliveiras samtalemodel "NØGLE". Disse værktøjer ruster dig og dine kollegaer til bedre at forstå, støtte og guide anbragte børn og unge gennem deres personlige udviklingsrejse.  
  • Selvrefleksion og casearbejde: Temadagen giver dig mulighed for selvrefleksion og casearbejde, hvor du kan anvende de nye værktøjer og indsigter til at analysere og tackle konkrete udfordringer, du møder i dit arbejde med anbragte børn og unge.  
  • Netværksmuligheder og videndeling: Du får mulighed for at netværke med kolleger og dele erfaringer og bedste praksis inden for arbejdet med anbragte børn og unge. Dette vil skabe et fællesskab og mulighed for videndeling, som kan styrke arbejdet og skabe positive forandringer.  
  • Inspirerende livshistorie: Gennem Thomas de Oliveiras inspirerende livshistorie og transformation får du inspiration til at se muligheder i stedet for begrænsninger, både arbejdsmæssigt og privat. Thomas vil dele en række værktøjer til bl.a. at tackle svære situationer, der gør følelsesmæssigt ondt. At bryde uhensigtsmæssige vaner og mønstre, få en mere positiv indstilling til livet og øget motivation og bedre trivsel. 

Målgruppe: 

Temadagen er for dig, som til daglig arbejder med anbragte børn og unge. Det kan være, du arbejder på døgninstitution, som plejeforælder, socialrådgiver eller andet, hvor du har kontakt med anbragte børn/unge. 

Dagens underviser

Thomas de Oliveira
Klik for at se
Thomas de Oliveira
Thomas de Oliveira
Thomas er selvstændig erhvervsdrivende og driver til daglig virksomhed med 10 ansatte. Derudover er han også en flittig debattør med adskillige indlæg i Politiken, Altinget og Kristeligt Dagblad. Han holder foredrag og er coach og mentor for udsatte børn og unge. Thomas udgav i 2019 sin selvbiografi “Når alle masker falder”.

Vi ser frem til at byde dig velkommen til en dag med inspiration, refleksion og positive forandringer, som vil afspejle sig i dit daglige arbejde.
TID & STED:
Det sker:
Den 12. september 2024 på Scandic Kolding
Den 26. september 2024 på Scandic Glostrup

Undervisning fra kl. 09.00-15.30
PRIS
Pris for deltagelse er kr. 3.380, - ekskl. moms. Prisen er inkl. morgenmad, frokost og eftermiddagskage samt kaffe og te ad libitum.

Mulig rabat:
Maillisterabat (5 %): Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få 5 % i rabat allerede ved første tilmelding. Vær opmærksom på, at rabatten er personlig. Så hvis du vil tilmelde flere deltagere, så skal alle være skrevet op til nyhedsbrevet for at få rabat.

Skal hele arbejdspladsen med?
Ved 10 eller flere deltagere fra samme sted, er I velkomne til at kontakte os på 6615 9043 for rabatmuligheder.