Skriv til os på [email protected] • Tlf: 66 15 90 43
VIGTIGT – Corona-update: Din tryghed er altafgørende. De arrangementer, som ikke kan afholdes fysisk vil enten blive streamet eller rykket. Læs mere her.
Vælg venligst hold herunder:
Mulig rabat
Oplev en udbytterig kursusdag, der sætter spot på, hvordan du undgår at blive drænet for energi i arbejdet med psykisk belastede borgere. Du bliver undervist af psykolog, Anne Dorthe Hasholt, som bl.a. beriger dig med vigtig viden om:
Bemærk: Der er deltagerbegrænsning på denne kursusdag. Undervisningen bliver nøje tilrettelagt efter de gældende retningslinjer for Covid-19 på afholdelsestidspunktet. Læs mere her.
UPDATE: Ekstrahold oprettet til april 2021.
Når du i dit arbejde er i direkte kontakt med borgere med tunge psykiske diagnoser, er du i højrisiko for at udvikle stress og udbrændthed. Det kendetegner borgere med psykisk hårde diagnoser, at de har en lav evne til mentalisering. Det medfører, at du som fagprofessionel både skal hjælpe borgeren med at kompensere for diagnosernes psykiske deficits og skabe mulighed for udvikling. Denne præmis kan kun lykkes gennem solidt relationsarbejde. Som fagprofessionel stiller du dig dagligt til rådighed i kontakten med borgerne som en støttende ressource i forhold til borgerens manglende kontakt til og udvikling af egne frontallapper. For at du kan hjælpe dine borgere på bedste vis, er det altafgørende, at du passer på dig selv og “selv tager iltmasken på først, før du hjælper andre”.
Paradokset er, at jo mere åben og engageret du stiller dig til rådighed i den professionelle relation, des større er den mulige positive effekt af arbejdet med dine borgere. Men des større er risikoen også for, at du kommer på massivt overarbejde eller kommer til skade i den asymmetriske relation. Det er derfor essentielt, at du har den rette indsigt i og redskaber til at kunne passe på dig selv og på borgeren.
En langsigtet investering
På denne kursusdag får du vigtig viden og redskaber, der sikrer, at du ikke kommer til skade i dit psykisk krævende arbejde, så du kan stå til rådighed for borgerens behov på en ægte konstruktiv og langtidsholdbar måde.
Ud fra udvalgte elementer og redskaber fra både kognitiv adfærdsterapi, mindfulness og medfølelsesfokuseret tilgang får du den nødvendige "firewall" og "faldskærm" installeret, der kan sikre dig i dit arbejde.
På denne kursusdag giver Anne Dorthe Hasholt dig uundværlig viden om:
Bemærk: der er deltagerbegrænsning på denne kursusdag.
Kender du det, at alle kan se den – elefanten i rummet – men at ingen tør pege på den og tale om den? På dette kursus sætter vi fokus på, hvordan du som leder håndterer ”elefanten” på bedste vis til gavn for dine medarbejdere og dig selv.
Du kommer i godt fagligt selskab med organisationspsykolog, Lotte Svalgaard, der bl.a. bidrager med:
Viden om, hvad du undgår og hvorfor Redskaber til, hvordan du finder modet til at tage fat på ”elefanten” Redskaber til, hvordan du bidrager til psykologisk tryghed og en oprigtig arbejdskultur Redskaber til, hvordan du tager det første skridtBemærk, at undervisningen bliver nøje tilrettelagt efter de gældende retningslinjer for Covid-19 på afholdelsestidspunktet. Læs mere her.
Psoasmusklen, også kaldet følelsernes muskel, kan blive påvirket, når vi er i en stresset eller presset situation og give gener som f.eks. smerter i lænd, lyske, mave og underliv. På dette kursus sætter vi fokus på psoasmusklens funktion og betydning samt på, hvordan kropslige øvelser kan afhjælpe belastninger af psoas.
Du bliver undervist af fysioterapeut og åndedrætsekspert, Lotte Paarup, som giver dig:
Viden om psoasmusklen og dens betydning for mental og fysisk sundhed Indsigt i, hvordan følelser og mentale belastninger påvirker psoas gennem reaktioner i nervesystemet Kendskab til symptomer på en dysfunktionel psoas – hvad skal vi være opmærksomme på? Introduktion til øvelser, der gennem åndedræt, bevægelse, afspænding og bindevævsarbejde er med til at forløse en belastet psoas Viden om diaphragmas (åndedrætsmusklens) store betydning ift. psoas, herunder indføring i forskellige vejrtrækningsteknikkerUdsolgt i Silkeborg
Bemærk, at undervisningen bliver nøje tilrettelagt efter de gældende retningslinjer for Covid-19 på afholdelsestidspunktet. Læs mere her.
En topevalueret overbygningsuddannelse i Kognitiv terapi og metode, som strækker sig over 2 moduler (4 dage).
Topevalueret uddannelse! Bliv undervist af psykolog, Anne Dorthe Hasholt, og få et godt fundament for at forstå kognitiv terapi og metode. Du opnår bl.a. indsigt i, hvordan kognitiv terapi kan anvendes i forbindelse med angst og depression og redskaber til at udfordre og omstrukturere problematiske tanker og regelsæt.
Bemærk, at undervisningen bliver nøje tilrettelagt efter de gældende retningslinjer for Covid-19 på afholdelsestidspunktet. Læs mere her.
Som noget ganske unikt tager denne uddannelse afsæt i kognitiv adfærdsterapi, så du får større forståelse for, hvad du gør, og hvorfor det virker, når du arbejder med menneskers sind ved hjælp af mindfulness. Bliv undervist af psykolog og specialist i mindfulness, Anne Dorthe Hasholt, som har uddannet mere end 2000 kursister hos os, og få bl.a.:
Viden om teorien bag kognitiv adfærdsterapi Forståelse for indvirkningen af mindfulness på processer i hjernen Træning og forskellige øvelser til brug såvel professionelt som privatBemærk, at undervisningen bliver nøje tilrettelagt efter de gældende retningslinjer for Covid-19 på afholdelsestidspunktet. Læs mere her.
Tag den 2-årige uddannelse i kognitiv terapi og metode og få undervisning i særklasse fra psykolog, Anne Dorthe Hasholt. Uddannelsen består af 20 dages undervisning og 30 timers supervision, og du opnår bl.a.:
Viden om den grundlæggende filosofi bag det kognitive paradigme Viden om hjernens kognitive system Kendskab til den kognitive grundmodel, Diamanten Kompetencer til at lave en kognitiv analyse Viden om metoder til omstrukturering af tanker vha. terapeutisk intervention Introduktion til grundlæggende metoder inden for mindfulness og medfølesesfokuseret terapi Træning i metoder til arbejdet med personer med f.eks. depression, angst og stress Introduktion til metoder, der kan benyttes i arbejdet med parBemærk, at undervisningen bliver nøje tilrettelagt efter de gældende retningslinjer for Covid-19 på afholdelsestidspunktet. Læs mere her.
Bliv beriget af psykolog, Anne Dorthe Hasholt, når hun, med skarp og inspirerende formidling, giver dig en grundig indføring i Compassion Focused Therapy (CFT) på denne 4-dages grunduddannelse. Med uddannelsen får du bl.a. indblik i hjernens tre affektsystemer og godt med træning i behandlingsmetoden, så du i din faglige praksis kan hjælpe mennesker til at opnå større indre ro, højere selvværd og generel øget livskvalitet.
Nyt hold klar til oktober 2021. Tilmeld dig her på siden.
Den 25.-26. oktober 2021 på Comwell Kolding Den 15.-16. december 2021 på Comwell Kolding
Bemærk, at undervisningen bliver nøje tilrettelagt efter de gældende retningslinjer for Covid-19 på afholdelsestidspunktet. Læs mere her.
Forebyg belastninger i mentale højrisikoerhverv! I 4 udbytterige dage bliver du undervist af Rikke Høgsted, psykolog og specialist i psykotraumatologi, og Rikke Sørensen, cand.scient.soc.psych. og specialist i psykisk arbejdsmiljø. Sammen bidrager de bl.a. med:
Viden om, hvilke hændelser der kan medføre belastninger og mentale arbejdsskader Redskaber til forebyggelse af belastninger på individ- og organisationsniveau Redskaber til at spotte udbrændthed hos kollegaer og mindske risikoen for traumatisering hos vedkommende.Se udvidet information om tid og sted nederst på siden.
Bemærk, at undervisningen bliver nøje tilrettelagt efter de gældende retningslinjer for Covid-19 på afholdelsestidspunktet. Læs mere her.
Få en givende introduktion til belastningspsykologi i denne digitale lektion med specialist i psykoterapi og psykotraumatologi, Rikke Høgsted.
Lektionen varer ca. 45 minutter. Når du køber adgang til den digitale lektion, modtager du automatisk en mail med et link, som giver dig adgang til videoen. Du opnår personlig adgang til denne lektion på Seminarer.dk’s digitale platform i 12 måneder. Da adgangen er personlig, må den ikke deles med andre. Læs mere i vores FAQ.
Pris: 399 kr. ekskl. moms (498,75 kr. inkl. moms)
Linket er personligt og må IKKE deles eller videresendes.
Undgå udbrændthed i arbejdet med psykisk belastede borgere