Området for børn og unge er i konstant udvikling. Der sker nye tiltag, ændringer i lovgivningen, nye problematikker opstår m.m. Derfor skal du være opdateret på, hvad der rører sig. Hos Seminarer.dk stræber vi efter at være på forkant med de nyeste tiltag, brugbare redskaber samt den nyeste forskning.
Forstå mennesket bag diagnosen og hjælp dine borgere til at håndtere livet med borderline.
På dette kursus belyser overlæge i psykiatri, Morten Kjølbye, mulige årsager til borderline og bidrager bl.a. med viden om den mentaliseringsbaserede tilgang som middel til at håndtere sygdommen.
Oplev også forfatter, Karen Fastrup, når hun fortæller sin stærke historie om at blive indlagt med en psykose, blive diagnosticeret med borderline og lære at leve med diagnosen.
Hjælp børn og unge til mere ro og bedre trivsel gennem åndedræts- og kropsøvelser. Du bliver undervist af Lotte Paarup, fysioterapeut og åndedrætsekspert, der på inspirerende vis deler ud af sin store viden om åndedrættets indvirkning på såvel krop som sind og giver dig konkrete øvelser til arbejdet med åndedrættet som pædagogisk redskab.
Den 4. september 2020 i Glostrup er desværre aflyst.
Dæmp det overbelastede nervesystem gennem den bio-psyko-sociale tilgang. Afholdes i Aarhus & Hvidovre.
På dette givende kursus får du indsigt i, hvordan tilknytningsforstyrrelser opstår, og du lærer bl.a. hvordan du kan vurdere, om et barn har problemer med at knytte sig til andre. Du får desuden redskaber til at arbejde med disse børn gennem bl.a. sanseintegration, udviklende øjeblikke og Theraplay.
NYE DATOER:
Den 7. juni 2021 på Scandic Hvidovre (Få pladser tilbage) Den 11. juni 2021 på Scandic Kolding (Ekstra pladser)
Bemærk, at undervisningen bliver nøje tilrettelagt efter de gældende retningslinjer for Covid-19 på afholdelsestidspunktet. Læs mere her.
På denne kursusdag sætter krisepsykolog og specialist i psykotraumatologi, Ulla Sofia Rung Weeke, fokus på, hvordan tidlige tilknytningserfaringer sætter dybe spor i kroppen. Opnå interessant viden om:
Hvordan erfaringer sætter sig i stressresponssystemet Hvordan forskellige typer arousal-tilstande sanses og genkendes i relation med andre mennesker Hvad biologisk skamregulering er, og om hvordan skam kan påvirke vores selvværd, relationer og trivsel i det hele tagetKUN 4 PLADSER TILBAGE.
Vejen ud af det sårbare ungdomsliv. Ønsker du at hjemtage dette arrangement? Giv os et kald på 66159043.
Dette kursus er afholdt, men vi har andre relaterede kurser.
Se vores digitale lektion med Bo Hejlskov Elvén her: Håndtering af adfærdsproblemer Bo indgår også som en del af vores ADHD uddannelse: Bliv certificeret vejleder i ADHD
Er du interesseret i Low Arousal tilgangen, så se nærmere på uddannelsen: Low Arousal 2 (LA2)
Er du interesseret i arbejdet med børns selvregulering, så se nærmere på kurset: Styrk børns selvregulering
Oplev den anerkendte psykolog, Bo Hejlskov Elvén, når han på denne inspirerende temadag sætter fokus på Low Arousal-tilgangen i det pædagogiske arbejde.
Bo Hejlskov beriger dig bl.a. med viden om og praksisnære redskaber til:
Hvorfor Low Arousal er en givende tilgang i arbejdet med børn Hvor den udfordrende adfærd hos børn stammer fra Hvordan du som fagperson formår at se bag om børnenes udfordrende adfærd Hvordan du, gennem Low Arousal-tilgangen, håndterer konflikter og finder holdbare løsningerLær at forstå og håndtere det usagte på møder, i grupper og relationer
– psykologien bag og redskaber til forebyggelse
– som fagligt redskab i dit pædagogiske arbejde
Dette kursus er afholdt.
Se i stedet vores Masterclass i personlighedsforstyrrelser med Anja Leavens.
Det kan føles meget udfordrende – nogle gange ligefrem utrygt – at indgå i professionelle relationer til borgere med personlighedsforstyrrelser. Sammen med psykolog, Anja Leavens, har vi derfor udviklet dette masterclass-forløb, som klæder dig godt på til at sikre et givende og trygt relationsarbejde med disse borgere.
Se vores uddannelse: Kognitive udfordringer – skab positiv udvikling gennem medieret læring
Lær hvordan du styrker børn, unge og voksnes kognitive færdigheder gennem medieret læring.