E-mail blev ikke sendt!
Prøv venligst igen.
 
Tak for din besked!
Vi svarer hurtigst
muligt tilbage.

Havnegade 90
5000 Odense C
Telefon 66 15 90 43
Fax 66 15 96 49
CVR 29621896
seminarer@seminarer.dk

Indsend
< Aktuelle arrangementer / Haldor Øvreeide

 

Haldor Øvreeide

Haldor Øvreeide

TID & STED:

Den 3. december 2019 på Scandic Hvidovre.

Dagen er fra 09.00 til 16.00.

Nu kan du være med når Haldor Øvreeide sætter fokus på at inddrage barnet i den tidlige indsats. Læs mere herunder.

Tilmeld

Få barnet med!

Vær med når den norske psykolog Haldor Øvreeide sætter fokus på at inddrage barnet så tidligt som muligt i de processer, som involverer forandringer i deres liv.

Ved at give barnet mulighed for selv at sætte ord på deres oplevelser, følelser og erfaringer opnår vi en forståelse for deres oplevelser af eks. kriser, sygdomme eller misbrug i familien, og derudfra kan vi arbejde på at mindske den medskyldighed og skam som de lever med. På temadagen viser Haldor Øvreeide eksempler på hvordan du gennem triangulerende samtaler styrker arbejdet omkring barnet, som i sidste ende sikrer, at vi sammen med familien og barnet får fortalt en fælles og relevant livshistorie om barnet.

Gå ikke glip af denne spændende dag den 3. december 2019 på Scandic Hvidovre.

Mere information følger.

Priser og rabatmuligheder

Pris pr. deltager kr. 2.655,- for kunder på vores mailliste, og 2.950,- for andre. Priserne er inkl. forplejning og ekskl. moms. Læs mere og tilmeld dig maillisten – klik her ->

Har din arbejdsplads deltaget flere gange inden for de seneste 12 måneder, opnår I yderligere rabat. Helt op til 10 %, hvis I er guldkunder. 5 % hvis I er sølvkunder.

Rabatten afhænger af, hvor meget din arbejdsplads har deltaget hos os inden for de seneste 12 måneder. Efter én deltagelse opnås: sølvkundestatus. Efter fem deltagelser: guldkundestatus. Priserne er ekskl. moms.

priser-seminarer.dk

Se status for din arbejdsplads – klik her

DELTAGERBEVIS
Du får deltagerbevis på dagen

Gå til top