E-mail blev ikke sendt!
Prøv venligst igen.
 
Tak for din besked!
Vi svarer hurtigst
muligt tilbage.

Havnegade 90
5000 Odense C
Telefon 66 15 90 43
Fax 66 15 96 49
CVR 29621896
seminarer@seminarer.dk

Indsend
< Afholdte arrangementer / Autisme – Knæk koden til det sociale liv

 

det sociale liv

Autisme – Knæk koden til det sociale liv

Den 20. juni 2017 på Scandic Bygholm Park, Horsens
Den 21. juni 2017 på Scandic Hvidovre

Begge dage kl. 09.00-16.00.

Vi fylder redskaber i værktøjskassen og ser på, hvordan du kan forbedre sociale kompetencer hos mennesker med autisme. Tilmeld din arbejdsplads i dag!

Få redskaber til at forbedre sociale kompetencer hos mennesker med autisme. 

Quick navigation


Knæk koden til det sociale liv

At kunne begå sig socialt, danne relationer og have en forståelse for det mellemmenneskelige samspil er en enormt vigtig del af livet for både børn, unge og voksne. Men for personer med autisme, er det ikke altid en naturlig del af deres hverdag, og de har brug for ekstra hjælp og vejledning til at mestre de svære kompetencer. 

For alle mennesker er det største ønske at få et godt liv, at realisere mål og drømme. For nogle kan det indebære at få legekammerater, venner, at stifte familien, få uddannelse eller arbejde. Som person med autisme er man udfordret i forhold til at kunne forstå og indgå sig i sådanne sociale sammenhænge, og mange har derfor behov for støtte og guidning for at kunne begå sig socialt. 

Hvordan bliver vi som fagfolk dygtigere til at kunne imødekomme disse behov? 

Det svar vil fysioterapeut og pædagogisk konsulent Kirsten Bundgaard og pædagog Pernille Fynne prøve at besvare, samt hvorfor det er så svært at forstå de sociale spilleregler, når autisme er en del af livet, og hvordan du kan være med til at gøre det sociale mindre kompliceret. 

På denne temadag får du mulighed for at få indsigt i:

  • hvilke udfordringer der, for personer med autisme, ligger i at kunne navigere på det sociale felt
  • hvorfor det er vigtigt at kunne begå sig blandt andre mennesker, også når man lever med autisme?
  • hvordan stress påvirker en hverdag med autisme? Vi ved nemlig at et højt stressniveau giver større sandsynlighed for konflikter

Vi fylder redskaber i værktøjskassen og ser på, hvordan du kan afhjælpe/forebygge et højt stressniveau og en konfliktfyldt hverdag.

Indhold 

På temadagen får du viden om, og redskaber til, at arbejde med børn, unge og voksne, som oplever sociale vanskeligheder som følge af autisme, og hvordan du lærer dem at navigere og indgå i sociale relationer. Du får desuden muligheden for at lave en køreplan for, hvad der kan arbejdes med, men også, hvad mennesker med autisme skal vide, når relationer går galt.

Dagens undervisere

Kirsten BundsgårdKirsten Bundgaard, fysioterapeut og pædagogisk vejleder, Master i læringsprocesser med speciale i kropslig læring og eksklusive dysfunktioner.

Hun har gennem de sidste 25 år arbejdet med børn, unge og voksne med autisme og ADHD. Hun har både behandlet og undervist i håndtering af stress, sansemotoriske udfordringer og konflikthåndtering ift. mennesker med neuropsykologiske udfordringer.

Pernille FynnePernille Fynne er uddannet pædagog og professionel danser. Hun har arbejdet som pædagog i en specialklasse. Pernille Fynne er diagnosticeret med aspergers syndrom og ADHD.

Hun supplerer Kirsten Bundgaards teoretiske undervisning og give et indblik i, hvordan hun oplever udfordringerne ved at danne og navigere i sociale relationer.

Priser og rabatmuligheder


Pris pr. deltager kr. 2.628,- for kunder på vores mailliste, og 2.920,- for andre. Priserne er inkl. forplejning og ekskl. moms. Læs mere og tilmeld dig maillisten – klik her ->

Har din arbejdsplads deltaget flere gange inden for de seneste 12 måneder, opnår I yderligere rabat. Helt op til 10% ekstra.

Rabatten afhænger af, hvor meget din arbejdsplads har deltaget hos os inden for de seneste 12 måneder. Efter én deltagelse opnås: sølvkundestatus. Efter fem deltagelser: guldkundestatus. Priserne er ekskl. moms.
Priser-alm.

Se status for din arbejdsplads – klik her

DELTAGERBEVIS

Du får deltagerbevis på dagen.

Gå til top