E-mail blev ikke sendt!
Prøv venligst igen.
 
Tak for din besked!
Vi svarer hurtigst
muligt tilbage.

Havnegade 90
5000 Odense C
Telefon 66 15 90 43
Fax 66 15 96 49
CVR 29621896
seminarer@seminarer.dk

Indsend
< Afholdte arrangementer / Temadag med Rasmus Willig og Christian Ørsted

 

Temadag med Rasmus Willig og Christian Ørsted

Tirsdag den 6. december 2016 på Park Inn Copenhagen Airport.

kl. 09:00 -16:00

Quick navigation


Har du hørt om bogen “Livsfarlig ledelse” af Christian Ørsted? Eller hvad med “Afvæbnet kritik” af Rasmus Willig? Det er to af de vigtigste og mest relevante bøger om ledelse, som er udkommet i Danmark de sidste mange år.

Denne temadag giver dig helt eksklusivt det bedste fra både forskeren Rasmus Willig, og praktikeren Christian Ørsted, du får altså det bedste fra begge verdener.

Temadagens indhold

Ledere kan på kort sigt sagtens udøve “afvæbnet kritik” og “livsfarlig ledelse”, men hvordan skal vi som organisationer være innovative og nyskabende, hvis vi kvæler den faglige debat? Og hvordan tackler vi stressrelaterede problemer, hvis ikke vores medarbejdere får plads til at fejle?

Det er bl.a. disse problematikker, vi er optaget af på temadagen, der byder på oplæg som analyserer den slags ledelse som fejler på langt sigt, og som giver inspiration og viden til at opnå bedre samarbejde og udvikling i hele organisationen.

Udbytte

  • Viden om hvorfor kritik er essentielt for din organisation
  • Inspiration til hvordan din organisation bliver bedre til den innovative dialog
  • Indsigt i mange af de faldgrupper klassisk ledelse byder på
  • Viden om hvorfor tidens tanke om at udløse medarbejderens fulde potentiale fører til stress og ineffektivitet – og hvad vi bør gøre i stedet
  • Mulighed for at stille spørgsmål til Christian Ørsted og Rasmus Willig

Dagen henvender sig til både ledere og medarbejdere. Det vigtige er, at du har et ønske om at forstå de indbyggede udfordringer som klassisk ledelse byder på, og en interesse i, hvordan vi sammen kan gøre det bedre.

De to undervisere

Rasmus Willig

Rasmus Willig, Ph.d., lektor ved Institut for Samfund og Globalisering på Roskilde Universitet. Han er tidligere formand for Dansk Sociologforening.

Han har skrevet fast for dagbladet Information og er en af arkitekterne bag Politikens kritiker- og debattørskole.

Rasmus Willig er forfatteren bag bogen “Afvæbnet kritik”,  der er et resultatet af 7-8 års arbejde med at indsamle svar på kritik. Svarene er hentet fra lærere, sygeplejersker, politibetjente, socialrådgivere og pædagoger som er gået til deres ledelse med kritik.

Jeg analyserede de bagvedliggende strukturelle årsager til svarene, og analysen er skræmmende enkel: svarene producerer markant dårligere psykisk arbejdsmiljø og er med til at demonstrere en historisk udvikling fra en kritisk attitude, over en positiv, til en robust og det vi nu kalder resilient attitude”.

Læs artikler og anmeldelser – klik her

Christian Ørsted

Christian Ørsted har i 20 år undervist tusindvis af ledere og rådgivet en lang række danske og internationale virksomheder, bl.a. DONG Energy, Danske Bank, Udenrigsministeriet, LEGO, Novo Nordisk, Coca-Cola og Haldor Topsøe A/S.

Christian er desuden kendt som ledelsesekspert fra bl.a. DR2 Deadline, Aftenshowet og Dagbladet Børsen.

Han har bl.a. udgivet “Livsfarlig ledelse” (Peoples’Press 2013) – nr. 1 på Dagbladet Børsens bestsellerliste og nu ude i 11. oplag (forår 2016).

De sidste 100 år har vi udviklet ledelsesprincipper, der har øget vores effektivitet og ført til enorm fremgang. Men de har vist sig at have en uhyggelig slagside.

Moderne ledelse er farlig, fordi den bruger psykologiske kneb, der får os til at arbejde os halvt ihjel. Den gør vores egen indre tilstand til forklaringen på stress, fiasko og pres. I stedet for at stille spørgsmålstegn ved ledelsens måde at lede på, eller de ressourcer, vi har til at løse en given opgave, bebrejder vi os selv.” fortæller Christian Ørsted, og stiller derfor det relevante spørgsmål:

“Hvordan kan vi være verdens lykkeligste nation og alligevel brænde ud som aldrig før?

Læs artikler og anmeldelser – klik her

Priser og rabatmuligheder

Pris pr. deltager kr. 2.628,- for kunder på vores mailliste, og 2.920,- for andre. Priserne er inkl. forplejning og ekskl. moms. Læs mere og tilmeld dig maillisten – klik her ->

Har din arbejdsplads deltaget flere gange inden for de seneste 12 måneder, opnår I yderligere rabat. Helt op til 10% ekstra. Efter én deltagelse opnås: sølvkundestatus. Efter fem deltagelser: guldkundestatus. Priserne er ekskl. moms.

Find din pris her:

Priser-alm.

Se status for din arbejdsplads på www.seminarer.dk under loyalitetsrabat v.h.a. EAN- eller CVR-nummer, hvor du også kan se vores øvrige arrangementer og tilmelde dig vores nyhedsmail. Her kan du også læse gældende betalings- og afbestillingsregler.

Artikler, video og boganmeldelser


IKON_Artikel-60-venstejust“Undskyld, jeg var med til at fremme en livsfarlig ledelsesform”
Moderne ledelse fører til stress og sygemeldinger, siger ledelsesrådgiver og forfatter Christian Ørsted.

Se Christian Ørsted fortælle om livsfarlig ledelse på politiken.dk – klik her

 

IKON_Artikel-60-venstejust“To sager slår det fast: Du må godt sige din mening til og om ledelsen”
“Højesteret dømmer til fordel for ytringsfrihed trods skarpe ord som Gestapo-metoder. Samtidig har Ombudsmanden i uvant skarpe toner kritiseret Campus Bornholm for at have knægtet en lærers ytringsfrihed.” Læs hele artiklen på Den Offentlige.

Læs hele artiklen på denoffentlige.dk – klik her

 

IKON_video-60-venstejustVideo: 3 minutters afvæbnet kritik af Rasmus Willig. Sociologen Rasmus Willig giver et fantastisk indblik i de mange forskellige afvæbnende formuleringer, som Sygeplejersker, pædagoger, lærere og politibetjente ofte møder, når de udtrykker sig kritisk. (fra politiken.dk)

Se video på politiken.dk – klik her

 

IKON_video-60-venstejustVideo: Se Rasmus Willig fortælle om “Afvæbnet kritik”, bogen der sætter fokus på den måde hvorpå kritik bliver mødt, i det offentlige.


Se video – klik her

 

IKON_Artikel-60-venstejustBoganmeldelse af “Afvæbnet Kritik”: Kan du så styre dig
Kritik er ikke længere velset. Den afvæbnes, parkeres og returneres. Der er tale om magtudøvelse med både bløde og benhårde styringsteknikker til selvstyring, forklarer Rasmus Willig i sin lille banebrydende bog, ”Afvæbnet kritik”, der indeholder flere overraskende pointer.

Læs boganmeldelsen fra Københavns lærerforening – klik her

 

IKON_Artikel-60-venstejustBoganmeldelse: En fantastisk bog om livsfarlig ledelse
Dorthe Birkmose (Når gode mennesker handler ondt – temadag om forråelse) anmelder Christian Ørsteds bog: Livsfarlig ledelse.

Uddrag: “Endelig kom bogen, der gør op med de sejlivede myter, der gør flere og flere syge af stress. Samtidig forklarer Christian Ørsted, hvor myterne stammer fra, og hvad formålet er med dem. Bogen er en perlerække af pointer, hvoraf jeg blot vil fremhæve nogle enkelte…”

Læs hele boganmeldelsen – klik her

 

Gå til top