E-mail blev ikke sendt!
Prøv venligst igen.
 
Tak for din besked!
Vi svarer hurtigst
muligt tilbage.

Havnegade 90
5000 Odense C
Telefon 66 15 90 43
Fax 66 15 96 49
CVR 29621896
seminarer@seminarer.dk

Indsend
< Afholdte arrangementer / Skab tillid hos traumeramte børn og unge

 

traumeramte

Skab tillid hos traumeramte børn og unge

DENNE DAG ER AFHOLDT!

Er du interesseret i at deltage, hvis vi genudbyder dette tema? Så ring til os på 6615 9043 eller skriv til seminarer@seminarer.dk. Så kontakter vi dig, hvis temaet genudbydes.

Konferencen er for dig der i det daglige har berøringsflade med traumatiserede børn og unge.

Få skabt tillid hos traumeramte børn og unge med eksperter i tilknytningsvanskeligheder, hjerne- og neurovidenskab Dr. Daniel Hughes og Dr. Jonathan Baylin. 

Konferencen er for dig der i det daglige har berøringsflade med traumatiserede børn og unge. Måske er du sygeplejerske, familievejleder, socialrådgiver, lærer, pædagog, psykolog, børnepsykiater, læge, terapeut, sundhedsplejerske, plejeforældre, psykoterapeut eller lignende.


Quick navigation


Dansk tolkning kan tilkøbes. 

Et barn udsat for et traume vil som forsvarsstrategi udvikle blokeret tillid, som er kendetegnet ved kronisk defensivitet. En traumatisk stressbelastning, som tidligt lagres i barnets hjerne, vil være så velkendt og trygt, at barnet har svært ved at tage imod og lagre nye mønstre. Derfor kan det som fagprofessionel være forbundet med stor kompleksitet at hjælpe et barn, som har svært ved at stole på voksne, på trods af at barnet befinder sig i et sikkert miljø. Men der er håb! Børn der har været udsat for et traume kan med den rette hjælp og det rette relationsarbejde komme trygt tilbage til livet, og genetablere evnen til at skabe tillidsfulde relationer til voksne. 

For at du kan hjælpe traumeramte børn og unge, som udviser svær ubalance i deres følelsesmæssige, kognitive og adfærdsmæssige udvikling, er det afgørende, at du som fagprofessionel har kendskab til kompleksiteten og de bagvedliggende mekanismer ved samspillet mellem barnets hjerne, neurovidenskab og tilknytningsorienteret behandlingsterapi. Dette giver Dr. Daniel Hughes og Dr. Jonathan Baylin dig på denne konference, så du får de bedste forudsætninger for at forstå og hjælpe børn og unge udsat for traumer.

På dagen får du desuden viden om, hvordan du kan skabe en relation til det traumeramte barn på en åben og engageret måde, så barnet føler, at det er sikkert og trygt at udforske livet. Du får desuden bygget bro mellem teori og praksis, så du kan hjælpe barnet med at gå fra mistillid til tillid.

Fra mistillid til tillid

Dr. Daniel Hughes og Dr. Jonathan Baylins succes med at hjælpe traumeramte børn beror i høj grad på kendskab til neurobiologien og hjernens processer i de stadier, som skal lære barnet at stole på troværdige voksne. Kendskab til hjernevidenskaben i barnets tidlige barndom har derfor afgørende betydning i arbejdet med børn, som udviser underskud i deres følelsesmæssige, kognitive og adfærdsmæssige udvikling, og som samtidig har stor vanskelighed ved at etablere og opretholde tillidsfulde relationer. 

DAGENS FOKUSPUNKTER:

  • Viden om tilknytningsorienteret behandlingsterapi, som er en videnskabsbaseret model der forbinder interventioner med forståelse af hjernens funktion
  • Kendskab til hvordan stressende livserfaringer tidligt i livet påvirker udviklingen af barnets hjerne
  • Viden om neurobiologien bag barnets blokeret tillid og omsorgspersonernes blokeret pleje
  • Indsigt i hjernens processer ved tillid, mistillid og tillidsopbygning
  • Indblik i hvordan relationelle processer fremmer positive forandringer, som afvæbner barnets kroniske defensivitet

Frem for alt polstrer dagen dig med viden om samspillet mellem barnets hjerne, neurobiologiske processer og tilknytningsorienteret behandlingsterapi, som giver dig en langt bedre forudsætning for at forstå og arbejde med traumeramte børn og deres omsorgspersoner.

Dagens eksperter

traumeramteDaniel Hughes, Ph.D, doktorgrad i klinisk psykologi og arbejder i egen praksis. Daniel Hughes har grundlagt, udviklet og specialiseret sig i behandlingsformen Dyadic Developmental Psykoterapi (DDP). Behandlingsformen er til børn der udviser underskud i deres følelsesmæssige, kognitive og adfærdsmæssige udvikling, som har vanskeligt ved at binde sig til voksne. Han har mere end 40 års erfaring med at hjælpe børn og unge.

 

traumeramteJonathan Baylin, Ph.D, doktorgrad i klinisk psykologi og har de sidste 35 år arbejdet som psykolog med særligt afsæt i psykisk sundhed. Han har specialiseret sig i at “sætte hjernen i terapi”, og har i de sidste 15 år fordybet sig i studier om neurobiologi. Udover at have sin egen praksis underviser han om hjernen og mental sundhed, samt uddanner sundhedspersonale i neurovidenskab.  

Daniel Hughes og Jonathan Baylin har et tæt samarbejde med afsæt i tilknytningsorienteret behandlingsterapi. De har i mange år samarbejdet om behandlingen af traumeramte børn og deres omsorgspersoner. De har begge en stor passion og interesse i at forstå og behandle børn og unge, der har brug for hjælp til at komme ud af udviklingsmæssige traumer. Sammen har de skrevet bøgerne Brain- Based Parenting (2012) og The Neurobiology of Attachment-Focused Therapy (2016).

På konferencen underviser Dr. Daniel Hughes og Dr. Jonathan Baylin skiftevis. Afslutningsvis bliver der afholdt en Q&A, så du får mulighed for at spørge eksperterne til råds.  

Priser og rabatmuligheder


Pris pr. deltager kr. 2.628,- for kunder på vores mailliste, og 2.920,- for andre. Priserne er inkl. forplejning og ekskl. moms. Læs mere og tilmeld dig maillisten – klik her ->

Har din arbejdsplads deltaget flere gange inden for de seneste 12 måneder, opnår I yderligere rabat. Helt op til 10% ekstra.

Rabatten afhænger af, hvor meget din arbejdsplads har deltaget hos os inden for de seneste 12 måneder. Efter én deltagelse opnås: sølvkundestatus. Efter fem deltagelser: guldkundestatus. Priserne er ekskl. moms.

OBS: Konferencen foregår på engelsk. Du kan tilkøbe tolkning for 169 kr. ekstra ved tilmelding.
Priser-alm.

Se status for din arbejdsplads – klik her

Deltagerbevis

Du får deltagerbevis på dagen.

Gå til top