E-mail blev ikke sendt!
Prøv venligst igen.
 
Tak for din besked!
Vi svarer hurtigst
muligt tilbage.

Havnegade 90
5000 Odense C
Telefon 66 15 90 43
Fax 66 15 96 49
CVR 29621896
seminarer@seminarer.dk

Indsend
< Afholdte arrangementer / Kognitivbaseret Mindfulness-uddannelse – Trin 2 – Modul 1 – Hold 39

 

mindfulness-uddannelse

Kognitivbaseret Mindfulness-uddannelse – Trin 2 – Modul 1 – Hold 39

TRIN 1
Modul 1 – 11-12. oktober 2018
Modul 2 – 20-21. november 2018

TRIN 2
Modul 1 – 28-29. januar 2019
Modul 2 – 25-26. februar 2019

Alle dage på Trinity Hotel & Konference Center i Fredericia.

Mindfulness-uddannelse: Bliv helt tryg ved teorien bag Mindfulness, så du ved, hvilke processer i hjernen du påvirker positivt! 

Nu har du du mulighed for at deltage i vores intensive og topevaluerede uddannelse i Mindfulness (MBCT) ved cand.psych. aut. Anne Dorthe Hasholt. Uddannelsen tager udgangspunkt i kognitiv adfærdsterapi og adskiller sig dermed fra mange andre Mindfulness-uddannelser, hvor det spirituelle og egen læring gennem meditation er i fokus.

Når du arbejder med dit eget eller andres sind og hjerne for at skabe overskud, opmærksomhed, ro og forandring, er det altafgørende, at du ved, hvad du gør, og hvorfor det virker. Derfor bliver Mindfulness på vores uddannelse forklaret rationelt, så du får den nødvendige teori til at forstå, hvad Mindfulness egentligt er for en størrelse, og hvilke processer i hjernen den påvirker positivt.

Vores uddannelse tager afsæt i kognitiv adfærdsterapi, som er den terapiform, der er evidensmæssigt bedst undersøgt. Når vi sammen har fået helt styr på teorien, linker vi den til de processer i hjernen, som Mindfulnessøvelser har betydning for. Der er også sat tid af til undervisning i grundlæggende psykologiske mekanismer med forståelsesrelevans for Mindfulnesspraksissen. Uddannelsen er desuden rig på træning og forskellige øvelser, så du får opøvet en lang række brugbare og håndgribelige redskaber, som du kan bruge både privat og professionelt.

2-trins opdelt uddannelse i Mindfulness

For at give dig præcis hvad du har behov for, har vi delt vores uddannelse op i to trin:

Trin 1 er udviklet til dig, som ønsker at bruge Mindfulnessøvelser selv. På Trin 1 går vi i dybden med den kognitiv teori og filosofien bag Mindfulness. Det gør vi for at sikre, at du både har viden om hjernens opbygning, hvorfor Mindfulness virker, og hvordan det kan hjælpe dig. Derudover arbejder vi intensivt med meditationspraksis og implementering af Mindfulness i hverdagen. Du får desuden udleveret skriftligt materiale samt lydfiler med guidede meditationer.

Trin 2 bygger oven på trin 1, og du vil efterfølgende blive certificeret Mindfulness-instruktør fra Seminarer.dk. Som Mindfulness-instruktør lærer du, hvordan du kan introducere og undervise borgere, beboere, medarbejdere og kolleger i Mindfulness efter det internationale “8 ugers program” af Segal, Williams og Teasdale. Kan dine borgere eller beboere ikke rumme et 8 ugers program, så lærer du også, hvordan du kan tilpasse programmet efter deres behov.

Mindfulness virker

Er du stadig ikke overbevist om, at Mindfulness virker, så læs med her:

Flere empiriske studier viser, at Mindfulness kan lindre stress, sænke blodtryk, mindske kroniske smerter og forbedre søvn – for bare at nævne nogle få. En dansk forskergruppe ved Copenhagen Trial Unit på Rigshospitalet har ved at analysere bl.a. hjernescanninger og målinger af hjerneaktivitet fundet frem til, at Mindfulness har en indvirkning på øvedes hjerner.

De konkluderede bl.a., at hjerneaktiviteten i de områder der håndterer vores følelser – det limbiske system, amygdala og striatum –  falder til ro i takt med, at der kommer kontrol over tankemylderet. Mennesker, der har psykiske udfordringer i form af f.eks. stress eller depression, kan genvinde kontrollen over deres følelsesliv via tankerne. Følelserne vil stadig være der, men de vil være lettere at håndtere. Undersøgelsen viser altså, at mennesker der har brugt Mindfulness i længere tid ser ud til at få et mere stabilt følelsesliv.

Underviser

Kognitiv baseret uddannelse i mindfulnessAnne Dorthe Hasholt er uddannet klinisk autoriseret psykolog med speciale i kognitiv terapi og Mindfulness-baseret kognitiv behandling.
Anne Dorthe Hasholt har stor praktisk erfaring i at anvende Mindfulness i sit daglige arbejde og fra sin tid som psykolog på Smertecenter Syd, Odense Universitetshospital. I dag fordeler hun sin tid mellem sin klinik, arbejdet på Hospice i Svendborg og undervisning og foredrag.
Hun er en rutineret underviser med stor indlevelsesevne og en blændende formidler på et højt fagligt niveau. Anne Dorthe Hasholt underviser også på Seminarer.dk’s uddannelser i Kognitiv terapi og metode og Compassion Focused Therapy.

Det siger tidligere deltagere på Mindfulness-uddannelsen

Seminarer.dk og Anne Dorthe Hasholt har i mere end 7 år haft over 1.200 kursister på vores Mindfulness-uddannelsen, og succesen er ikke til at tage fejl af. Hør bare, hvad tidligere deltagere siger:

“Anne Dorthe er en eminent underviser og formidler. Hun formår at forklare og uddybe på en forståelig måde for alle deltagere uanset, hvilken baggrund deltageren har.”

“En uddannelse der giver genlyd resten af livet”

“På uddannelsen kom vi både ned i teorien og ud i nogle praktiske øvelser, og selv om teorien klæder os på til at forstå øvelserne, så er de små teknikker altså guld værd i dagligdagen … Snyd ikke dig selv for denne oplevelse!”

”Jeg lærte at spare mig selv for en masse bekymringer. Mange tror, at det her Mindfulness kun er for stressramte, men jeg vil sige, at alle kan bruge det her – ja faktisk burde det være på alle arbejdspladser ligesom sundhedsordninger.”

Pris

Deltagelse på Trin 1 alene koster 8.690 kr. Prisen inkluderer deltagelse og undervisningsmaterialer, inkl. link til indtalte guidede meditationer, ophold i enkeltværelse og forplejning (ekskl. drikkevarer) i forbindelse med internatkurserne. Trin 2 koster 9.010 kr. Prisen inkluderer deltagelse, undervisningsmaterialer, ophold i enkeltværelse og forplejning (ekskl. drikkevarer) i forbindelse med internatkurserne. Ved samtidig tilmelding til begge trin opnår du en besparelse på 1.500 kr, idet den samlede pris er 16.200 kr. Alle priser er ekskl. moms.

Har din arbejdsplads deltaget et par gange før, opnår du rabat. Vi yder nemlig rabat efter hvor meget din arbejdsplads har deltaget hos os inden for de foregående tolv måneder. Rabatten er knyttet til jeres EAN-nummer (for arbejdspladser uden EAN-nummer: CVR-nummer). Gå ind på www.seminarer.dk/rabat for at slå jeres nummer op, så du kan se hvor stor rabat, I er berettiget til. Loyalitetsrabatten fratrækkes automatisk.

Bevis og Certificering

Du modtager deltagerbevis efter Trin 1 og instruktørcertifikat efter Trin 2.

Mindfulnessmeditation


Vil du have lydfilen ned på din telefon? Download den nu – Klik her (Klik på den lille pil) (Du kan kun downloade den til din telefon hvis du har en Android-telefon)

Videoer

Sådan har vi brugt Mindfulness på arbejdet

Mænd vs. Kvinder:

Mindfulness med evidens:

Gå til top