Lad os ikke fokusere på det negative - fokusér på det gode - Seminarer
Nyhedsmails
Artikel

Lad os ikke fokusere på det negative – fokusér på det gode

Har vi som mennesker en indbygget tendens til at fokusere på det negative? Ja, for vi er genetisk disponeret til at være opmærksomme på farer, som kan betyde forskellen på liv og død. Der er i dag mange steder, hvor der ikke de samme farer, som der var engang. Men vores hjerne reagerer stadig, som […]

positiv psykologi
Har vi som mennesker en indbygget tendens til at fokusere på det negative? Ja, for vi er genetisk disponeret til at være opmærksomme på farer, som kan betyde forskellen på liv og død.

Der er i dag mange steder, hvor der ikke de samme farer, som der var engang. Men vores hjerne reagerer stadig, som var vi urmenneske. Derfor kan det være svært at fokusere på det positive. Forskning viser også, at der skal to-tre positive oplevelser til, før det opvejer en negativ. Det positive har dog rigtig mange fordele – og positiv psykologi kan virkelig flytte mennesker!

Hvis du vil lære om positiv psykologi, hvorfor så ikke gøre det fra den absolut bedste på feltet – nemlig Martin Seligman, der anses som grundlæggeren af positiv psykologi. Det får du nu mulighed for, da vi flyver Martin Seligman til København den 19. september 2019 for at holde konference om positiv psykologi.

På konferencen kan du også lære fra professor Hans Henrik Knoop og erhvervsmanden Morten Albæk, som kommer med hvert deres indlæg.

Gå ikke glip af denne unikke mulighed for at lære fra verdens bedste inden for positiv psykologi. Fat tasterne i dag og tilmeld dig denne ”once-in-a-lifetime”-konference.

Som optakt til dagen har vi taget et kig på hvad positiv psykologi er, og hvad det kan gøre ved os som mennesker. Vi berører selvfølgelig også Martin Seligmans store betydning for udviklingen og populariteten af positiv psykologi. Læs artiklen her.