Morten Albæk på konference med Martin Seligman - Seminarer
Nyhedsmails
Artikel

Morten Albæk på konference med Martin Seligman

Det er med stor fornøjelse, at vi nu kan afsløre den tredje og sidste foredragsholder, der kommer på vores unikke konference ”Martin Seligman og positiv psykologi” den 19. september 2019. Det er selveste Morten Albæk, der er kendt som filosof, erhvervsmand, forfatter og foregangsmand for en dekonstruktion af work-life-balancen. Vil du læse mere om positiv […]

positiv psykologi
Det er med stor fornøjelse, at vi nu kan afsløre den tredje og sidste foredragsholder, der kommer på vores unikke konference ”Martin Seligman og positiv psykologi” den 19. september 2019. Det er selveste Morten Albæk, der er kendt som filosof, erhvervsmand, forfatter og foregangsmand for en dekonstruktion af work-life-balancen.

Vil du læse mere om positiv psykologi? Få et overblik over den psykologiske retning her.

Centralt for Morten Albæks arbejde er det meningsfyldte liv. Han slår især på, at til trods for vi år efter år bliver kåret som verdens lykkeligste land, så er danskerne ramt af depression, stress og angst som aldrig før. Morten Albæk er derfor fortaler for, at vi får mere fokus på at finde en mening med tilværelsen.

På konferencedagen har Morten Albæk bl.a. fokus på:

  • Hvad der fastholder os i meningsløshed, som i sidste ende er dét, der gør os syge
  • Hvad der skal til for, at vi finder mening i hele tilværelsen – også på arbejdet
  • Dekonstruktion af work-life-balancen for at give plads til en ny og mere meningsfuld måde at lede os selv og andre mennesker gennem livet på

Kom med på denne ekstraordinære konferencedag! Du får en enestående mulighed for at opleve Morten Albæk, Hans Henrik Knoop og Martin Seligman på dagens konference. Så fat tasterne og tilmeld dig allerede i dag.