E-mail blev ikke sendt!
Prøv venligst igen.
 
Tak for din besked!
Vi svarer hurtigst
muligt tilbage.

Havnegade 90
5000 Odense C
Telefon 66 15 90 43
Fax 66 15 96 49
CVR 29621896
seminarer@seminarer.dk

Indsend
< Aktuelle arrangementer / Opfølgningsdag på Cool Kids Vejlederuddannelsen Hold 8

 

cool kids opfølgningsdag

Opfølgningsdag på Cool Kids Vejlederuddannelsen Hold 8

TID & STED:

Den 5. december 2019 på Scandic Odense.

Dagen er fra 09.00 til 16.00

En supervisionsdag til dig der tidligere har deltaget på Cool Kids Vejlederuddannelsen.

OBS: Maks plads til 40 deltagere.

Tilmeld

Opfølgningsdag på Cool Kids Vejlederuddannelsen. Vend hjem med supervision og styrket angsthåndteringsstrategier. 

En supervisionsdag rettet mod dine problemstillinger i praksis!

Efter stor efterspørgsel fra jer har vi i samarbejde med cand. psych. Søren Benedikt Pedersen og cand. pæd. pæd. psyk. Gry Ravn Rønne sammensat en opfølgningsdag på Cool Kids Vejlederuddannelsen.

Du er kommet hjem fra Cool Kids Vejlederuddannelsen

….  og er nu i stand til at vejlede og støtte børn, unge og deres forældre i at anvende centrale angsthåndteringsstrategier. Men du oplever sikkert, at det er forbundet med udfordringer af varierende karakter, at anvende strategierne i praksis? Du har formodentlig også en række uforløste spørgsmål omkring angsthåndteringsstrategierne? Du kunne måske også godt tænke dig at få inspiration og gode råd om, hvordan andre har tacklet lignende problematikker? Du har mulighed for at komme dine udfordringer til livs på denne supervisionsdag.

En enestående mulighed for at få supervision, feedback og sparring

På denne supervisionsdag har du nemlig en unik mulighed for at få supervision, feedback og sparring, som er det sidste der skal til, for at løfte dit arbejde, med at mindske angst hos børn og unge, op på et endnu højere fagligt niveau. Det er intet mindre end Søren Benedikt Pedersen og Gry Ravn Rønne, som følger Cool Kids Vejlederuddannelsen til dørs i form af denne opfølgningsdag.

UDBYTTE

På denne supervisionsdag får du bl.a.:

  • Supervision opdelt i Cool Kids og CHILLED
  • Feedback og sparring omkring, hvordan du og andre har tacklet problemstillinger undervejs i angsthåndteringsprogrammet  
  • Suppleret med yderligere faglig- og praksisorienteret viden om angsthåndteringsprogrammet
  • Indsigt i, hvordan du kan optimere på samarbejdet mellem skoler og Cool Kids
  • Mulighed for at spørge uddybende ind til Cool Kids og CHILLED

Og frem for alt tager denne supervisionsdag afsæt i netop dine problemstillinger, udfordringer og spørgsmål.

MÅLGRUPPE

Denne supervisionsdag henvender sig til dig, der tidligere har deltaget på Cool Kids Vejlederuddannelsen. Men vær opmærksom på, at der er et begrænset antal pladser. Hvis du vil være sikker på at få en plads på opfølgningsdagen, så skal du skynde dig at tilmelde dig.

DU KENDER UNDERVISERNE FRA COOL KIDS VEJLEDERUDDANNELSEN:

angsthåndteringsstrategierSøren Benedikt Pedersen, cand.psych. og indehaver af Cool Kids, Børne- og ungdomspsykologisk klinik og ekstern lektor ved Roskilde Universitet. Søren Benedikt Pedersen er efteruddannet i kognitiv adfærdsterapi og har haft mere end 500 børn og unge i behandling med Cool Kids og CHILLED programmerne. Derudover har han stor erfaring med forældrerådgivning, tværfagligt samarbejde samt at rådgive skoler, daginstitutioner m.m. i, hvordan de bedst støtter op om og hjælper børn og unge gennem deres angst.

 

angsthåndteringsstrategierGry Ravn Rønne, cand.pæd.pæd.psyk. ansat som terapeut ved Cool Kids, Børne- og Ungdomspsykologisk klinik, Roskilde. Gry Ravn Rønne har erfaringer med at gennemføre Cool Kids og CHILLED gruppeforløb for børn, unge og deres forældre, visitering til Cool Kids forløb samt individuelle samtaler. Derudover laver hun særligt tilpassede forløb for børn og unge med skolevægring. Gry Ravn Rønne har desuden 10 års erfaring som folkeskolelærer og erfaring med at benytte Mindfulness og NADA som komplementære strategier til kognitiv adfærdsterapi til unge med angst.

Priser og rabatmuligheder


Pris pr. deltager kr. 2.950,-.

Har din arbejdsplads deltaget flere gange inden for de seneste 12 måneder, opnår I yderligere rabat. Helt op til 10% ekstra.

Rabatten afhænger af, hvor meget din arbejdsplads har deltaget hos os inden for de seneste 12 måneder. Efter én deltagelse opnås: sølvkundestatus. Efter fem deltagelser: guldkundestatus. Priserne er ekskl. moms.

Se status for din arbejdsplads – klik her

Deltagerbevis

Du får deltagerbevis på dagen.

Gå til top